Få ballancering i dit liv! 51 88 29 33 klgyrup@gmail.com

Massage – fysiurgisk

Fysiurgisk massage:

Den fysiurgisk massage, er en dybdegående massage som er bygget op på et grundlag af en række forudsætninger. Kroppen består af energi, som kan mærkes via massage. Energiopbygningen sker gennem åndedrættet og stofskiftet. Krop og sjæl er uløseligt forbundne kar. Følelsesmæssige problemer kan ses og mærkes i kroppen som energistandsninger (overspændthed,kulde,uro stivhed). Energistandsningerne kan ændres ved massage, bevidstgørelse og bearbejdelse. Følelsesmæssige ændringer er kun vedvarende, når der ses og mærkes en kropslig ændring.

Hotstone massage

Hotstone massage er en blid massage, der giver varme og afslapning til krop og sjæl.

Hotstone massagen blev brugt af indianerne for mange år siden, de brugte den til terapeutisk formål. Nu bruges hotstome massage mest som wellness og forkælelse, men er også fantastisk til afspænding, ligeledes er varmen meget effektiv til at afslappe de spændte muskler.

En hotstone massage er effektiv som stressbehandling.

Hotstone massage:

  • Afspænder i dybden
  • Afstresser krop og sjæl
  • Afspænder muskler og led
  • Øger blodcirkulationen og dermed ilttransporten rundt i kroppen
  • Fjerner affaldsstoffer

Stenene som bruges til at lægge på kroppen og massere med er ca. 50 grade varme.

Babymassage/zoneterapi

Babymassage er en dejlig samværsform, som giver en intens kontakt, hvor forældre og børn gennem berøring lærer hinanden bedre at kende. Samtidig kan det være med til at styrke børnenes motorrik, stimulerer kredsløbet og virker meget beroligende på børnene. Zoneterapien viser god erfaring med kolikbørn og børn med øreproblemer.

Har du lyst til at blive undervist i at give dit barn massage, kan jeg give individuel undervisning i min klinik, eller jeg kommer gerne på besøg i mødregruppen.