Dr. Baumann

Alle produkterne kan bestilles og købes i klinikken
– 2 dages leveringstids, hvis ikke produktet er på lager.

Vejledning og pris oplyses ved henvendelse i klinikken

Dr. Baumann bygger konsekvent på viden fra dermatologien og allergologien. Disse retningslinier for vores kvalitet kan vi sammenfatte i begrebet „bionomi“. Her vælges grund- og virkestoffer, der kommer så tæt på hudens naturlige stoffer, som det er muligt. Med Bionom skønhedspleje fokuserer vi på, at tilbyde alt hvad du behøver for at opnå en sund og velplejet hud. Dr. Baumann hud- og kropspleje dækker ethvert behov til kvinder og mænd.

  • Miljøvenligt
  • Bæredygtigt
  • Uden kemisk konservering
  • Uden parfume
  • Uden mineralske olier
  • Med specielle liposomer
  • Med vegetabilske olier
  • Uden indholdsstoffer fra dyr
  • Uden overflødig emballage

Dr. Baumann´s hudpleje serie kan benyttes af alle og især fra 25 til 45+ år.

Dr. Baumann’s hudpleje serie findes også som herre serie

SkinIdent hudpleje serien er den generelle serie til den modne hud fra 45+

 

Dr. Baumannn udvælger råstoffer, som har mindst mulig risiko for at give allergi og kan ofte tåles af personer, som normalt ikke tåler hudplejeprodukter. Indenfor kosmetik er især parfume og en række kemiske konserveringsstoffer skyld i allergi. Derfor er der brugt omfattende ressourcer på at gøre produkterne holdbare uden kemisk konservering og uden parfume. Flere års forskning og erfaring har banet vejen til bionome produkter. Her gives til Dig som forbruger sikkerhed for, at alle produkter er non-comedogene. Produkterne er ligeledes uden skadelige kunstige farvestoffer og parfumestoffer og uden mineralske olier og lanolin.

________________Det miljøbevidste valg________________

Miljøbevidst, Iconmade by Freepik

Bionome produkter er udviklet med miljøet i tankerne og med fokus på at alle planteudtræk er fra rene kilder. Dr. Baumann Forschung anvender udelukkende naturlige planteolier, derved minimeres allergi risikoen, og der opnås større hud tolerance. Produkterne er ligeledes fremstillet uden dyreforsøg og uden overflødig emballage.

Producentens mål er at gøre det maksimale for dig og din hud, indenfor de grænser som dine arveanlæg sætter. Mange lader næsen eller øjet afgøre købet af hudplejeprodukter, men vi anbefaler, at man først og fremmest kigger nøje på INCI-DEKLARATIONEN, for kun med de rigtige indholdsstoffer i produkterne og den rigtige ernæring, får man en sundere hud med en flottere udstråling.

Mange tror, at ”naturkosmetik” er det bedste for huden, men natur er kun gavnlig for huden, hvis huden og dens immunceller kan forlige sig med stofferne. Vi bør ikke blindt bruge ”natur til huden”, men istedet omhyggeligt vælge produkter, som tager hensyn til ”hudens natur”. Dr. Baumann producenten udvælger råstoffer som har mindst mulig risiko for at give allergi. Desuden udelades de to hyppigste allergi-udløsere – nemlig kemisk konservering og parfumestoffer. Ved at aflure naturen er det lykkedes at gøre hudplejepræparaterne holdbare uden kemisk konservering.

Denne kombination af produkter fra DR. BAUMANN anvendes i behandlingerne til Japansk Lifting

Afrensning af ansigtet – perfekt forberedelse til ansigtsplejen
Rens og Tonic produkter gør en verden til forskel i den daglige hudpleje. Du giver huden de bedste muligheder for optimal udstråling. Husk at løbende ansigtsbehandlinger hos en kosmetolog ikke alene kan gøre det, huden har også brug for daglig pleje med de rigtige produkter. Ansigtspleje er et must for at undgå for tidlige alderstegn, og meget gerne i kombination med peeling og masker.

Fundamentet for en perfekt hudpleje
De lipide byggesten, som anvendes i Dr. Baumann Liposomer – også kaldet Liposome Multi Active med forkortelsen LMA – forekommer som naturlige bestanddele i hudcellerne. Ved at indmassere nogle få dråber, gør du det optimale for at styrke og pleje den beskyttende hudbarriere. Resultatet er en hud med en sund og frisk udstråling. Vi anbefaler at anvende vores renseprodukter først og herefter en passende ansigtscreme.

Pleje til ansigtet – gør hudplejen fuldkommen
Dr. Baumann har en Sensitiv og en Intensiv linie samt specialprodukter til ansigtspleje. Vi anbefaler altid at starte hudplejen med renseprodukter, herefter en liposome og dernæst den udvalgte creme.
Med cremerne har du mulighed for at tage hensyn til enhver hudtype, behov og tilstand.

Powerpleje med ampuller – Den hurtige vej til en synlig succes
Ampuller spiller en stor rolle i Dr. Baumann´s pleje system. Igennem høj koncentration af virkestoffer sammen med Liposomepræparaterne giver de produkterne en målrettet ansigtspleje, der forbedrer hudbilledet markant.
Peelings hyppighed afhænger af hudtyper
Inden anvendelse afrenses huden mildt. Fugt derefter huden og påfør peelingen på ansigt og hals (ikke omkring øjnene). Lad den virke et øjeblik, fugt fingrene og massér med blide, cirklende bevægelser. Det er vigtigt ikke at massere på bumser g betændte områder. Fjern peelingen med rigeligt lunkent vand, til alle slibekorn er væk.

Ansigtsmasker – Det perfekte boost, for ansigtsplejen
Dr. Baumann maskerne sikrer de individuelle krav til en intensiv hudpleje. Ansigtsmaskerne forkæler, afspænder og giver nærende pleje til huden.

Eye Creme – til den sarte hud omkring øjnene
Til den sarte hud omkring øjnene er der udviklet en righolding let creme med jojobaolie, D-panthenol, vitamin E og A

I serien findes også

Shower & Bath er en mild rense-gel til kroppen. Den harmoniske og milde tensidblanding med kamille olie og urea giver en dybdegående, men mild afensning uden at affedte for meget, og kan derfor om nødvendigt anvendes hver dag.

Mineral Sea Peel Oil med indhold af havsalt og olivenolie. En lækker mild peeling til kroppen, som anvendes i badet og efterlader huden dejlig blød.

Body Lotion findes i 2 varianter, som begge er lette, men intensive plejeprodukter med shea butter og jojoba olie. Produkterne er lette at fordele og optages hurtigt af huden. Vi anbefaler også vores solprodukter som pleje til kroppen.

Decolleté Special er en særdeles virksom special gel til forskønnelse og opstarmning af huden på bryst og decolleté. Huden bliver fløjlsblød og glat.

Body Special Light og Body Special Strong er 2 effektive produkter mod cellulite. Produkterne virker opstrammende og kan anvendes på lår, baller, overarme og mave.

Deodoranter med ingredienser der absorberer de lugtmolekyler, der dannes, når sveden skal nedbrydes via mineralsalte og garanterer frisk duft gennem hele dagen. Alle egnet til sart hud og uden konserveringsstoffer, mineralske olier, parfume, samt Deo Cream og Deodorant Ekstra Mild Free indeholder IKKE aluminium.