Få ballancering i dit liv! 51 88 29 33 klgyrup@gmail.com

Zoneterapi

Hvad er zoneterapi:
Vi mennesker er en sammensat organisme. Hvis noget ikke fungerer som det skal, bliver der ubalance. Resultatet er sygdom, smerter, træthed og utilpashed. Zoneterapi hjælper ofte til genoprettelse af balancen.

Under og på fødderne findes et fuldstændigt kort over hele menneskekroppen. Hver del af kroppen har en zone på fødderne som kaldes en reflekszone. Hvis der er ømhed i en reflekszone hænger det sammen med, at en del af kroppen ikke fungerer optimalt. Ved at behandle de ømme reflekszoner med specielle trykkombinationer, kan zoneterapeuten påvirke organerne til at bedre kroppens funktion, og dermed genoprette kroppens balance.

Mange bruger zoneterapi, selv om de ikke har helbredsproblemer. De gør det for at vedligeholde en god sundhedstilstand og som forebyggende behandling.

Zoneterapi
(Zoneterapi viser god erfaring ved astma, allergi, ryg- og nakke- problemer, fordøjelsesproblemer , sportsskader , forkølelse holde din krop i balance og  sammen med øreakupunktur  viser det god erfaring ved smertebehandling)

Zoneterapi og massage til børn/spædbørn
(viser god erfaring med kolikbørn og ørebørn. astma/allergi)

Bestil en tid nu