Få ballancering i dit liv! 51 88 29 33 klgyrup@gmail.com

Japansk Lifting

en terapeutisk oplevelse

Japansk Lifting – MED ET EKSTRA TOUCH tager udgangspunkt i at give klienten en terapeutisk oplevelse, hvor kroppen bliver fuldstændig afstresset, og hvor du kommer helt ned i gear. Sammen med den virkelig skønne effekt, vil du også opleve hvordan ansigtet får et friskere look som følge af at ansigtets muskler bliver afspændt, drænet for væske og affaldsstoffer.

Japansk lifting betegnes som en nyere metode indenfor naturlig ansigtsløftning, benytter hud-og vævsopstrammende teknikker – en kombination af dybdegående massage, zoneterapi i ansigt og fødder, kraniosakral, akrepressur og lymfedrænage af ansigtet.

Selvom det primært er ansigtets muskler og væv der behandles, så stimulerer behandlingen også resten af kroppen, og derved påvirkes det generelle velbefindende også i en positiv retning.

Hvem kan have glæde af behandlingen

Dig der er presset og stresset eller dig der er, eller har været i et sygdoms forløb – til dig der gerne vil forkæles eller forkæle andre. Ved denne behandling opnår du afstressning af krop og sjæl, opstramning af ansigtshuden, velvære og afslapning, formindskelse af rynker, linier og hævelser i ansigtet, stimulation af kredsløbet i ansigtets muskler og nerver, udrensning af træt og uren hud, fornyet glød og udstråling.

Hvad består behandlingen af

 

Ansigtspleje

Afrensning, lermaske,
varme klude, fugtmaske,
øjencreme, pleje af ansigt
med olier.

 

 

4 trins ansigtsmassage

Lymfedrænage
Akupressur
Indisk zoneterapi
Japansk lifting

 

 

Massage

Ører/hals/nakke/bryst, arme
og hænder. Ansigtsmassage
med himalaya saltsten.
Fodmassage og zoneterapi

 

Book en tid nu

eller hør mere om behandlingen